Adana Havalimanı’nda Güvenilir Transfer

Adana Havalimanı Araç Kiralama

Adana içinde bir yerden başka bir yere gitmek için araç kiralamak istediğinizde ki biz buna transfer hizmeti demekteyiz, bu konuda da Ertur Rent A Car olarak Adana havalimanı araç kiralama hizmeti vermekteyiz. Adana içinde ya da  Adana’nın ilçeleri arasında yapmak istediğiniz transferler için güvenilir ve konforlu araç kiralama işlemlerini bizler ile gerçekleştirebilirsiniz.

Ticaret ve turizm merkezi olan şehirlerimizden biri olan Adana, yoğun olarak yerli ve yabancı turistlerin akınına uğramaktadır. Şehre aşina olmayan ya da işlerini, seyahatlerini zamandan tasarruf ederek ve kaliteli bir şekilde geçirmek isteyenler için de araç kiralama firmaları olarak, bizler de sizlere en üst düzeyde hizmet vermek amacındayız.

Adana Araç Kiralama Şartları

Adana havalimanı araç kiralama işlemlerini firmamızdan yaptığınız takdirde; şirketimizde yapacağımız sözleşmeye imza atmanız gerekecektir.Kiralama için yapılacak sözleşme gereği de bazı şartların yerine getirilmesi gerekir. Bunlar arasında; yasal olarak araba kiralayabilmeniz için en az iki yıllık ehliyete sahip olmanız ve 22 yaşı geçmeniz gereklidir. Kiralamak istediğiniz araçların modeline göre; üst düzeyi marka ve modele sahip olan araçların kullanımında yaş sınırı daha yüksektir. Araç kiralama işlemi gerçekleştikten sonra, araca ait tüm masraflar müşteriye ait olur. Araç kiralama hizmeti veren  Ertur Rent A Car şirketimiz, kiraya verdiği araçların kasko ve sigortasını önceden yaptırır. Böylece müşterilerimizin herhangi bir sorunla karşılaşmasını önleriz.

7/24 Araç kiralayabileceğiniz web sitemiz : http://www.erturrentacar.net/tr/

Adana havalimanı araç kiralama  işlemlerinde araçlarımızın teslimatını; sözleşmede belirtilen hükümlere göre yapmaktayız. Teslim alınan aracın, teslim alınan şekliyle, yani kazasız ve hasarsız olarak teslim edilmesi, sizlerin sorumluluğu altındadır. Eğer bir hasar durumu yaşanırsa; bunun karşılığında kaza raporunu, alkol raporunu, kaza yeri resimlerini sizlerden talep etmekteyiz.

Yorum bırakın